روش های مدیریتی که در 100 شرکت برتر دنیا اعمال میشود :

ساخت وبلاگ

 سنجش رفتار و عملکرد کارکنان که باعث ایجاد انگیزه و افزایش بهره وری در آن ها میگردد .

مدیران برتر میدانند که کارمندان  تمایل دارند دیده شوند و معمولا" عملکرد خود را با دیگر کارمندان مقایسه میکنند بنابراین آن ها با اشتفاده از  انواع متدهای علمی و کاربردی روی میزان عملکرد کارمندان سرمایه گذاری میکنند .

مدیران برتر پیش از شروع یک بیزینس یک چک لیست کامل   و سازماندهی شده برای تک تک افراد تهیه میکنند و برای آن ها وقت کافی صرف میکنند .

مدیران برتر معمولا " افرادی را به کار میگمارند که یک سری فعالیت های روزانه شان را انجام دهند و خودشان برای آماده سازی پروژه های آینده آماده میشوند .

مدیران برتر دنیا به دانش روز مجهز هستند ، آن ها آموزش را تبدیل به پدیده جاری در کسب  و کارشان میکنند و به شیوه ای مفید روی آموزش و ارتقای دانش تیم کاری شان سرمایه گذاری میکنند. 

مدیران برتر دنیا میدانند چطور از انرژی و ظرفیت تیم کاری خود استفاده کنند ، هنر آن ها در این است که دانسته ها را به دانش تبدیل میکنند .

مدیران برتر روزشان را با مهم ترین کار آن روز شروع میکنند .

مدیران برتر لزوما " سخت تر کار نمیکنند بلکه هوشمندانه روی انرژی و زمان خود سرمایه گذاری میکنند ، هوشمندانه کار کردن یعنی پیش رفتن بر پایه اهداف

مدیران برتر شرکت های معروف توان مدیریتی خود را به کار میگیرند نه توان کاری خود را ، آن ها روی انجام کارهای کوچک وقت صرف نمیکنند زیرا انجام دادن این کارهای کوچک کم کم تبدیل به عادت میشود . آن ها حتی یک سری کارهای سخت و چالشی را به مدیران میان رده و زیر دست میسپارند تا از کیفیت عملکرد آن ها مطمئن شوند .

مدیران برتر معمولا " پیش داوری  در رابطه با ایده ها نمیکنند ، آنها از تمام ایده ها استقبال میکنند حتی اگر غیر منطقی یا غیر عملی به نظر برسد ، میزان کمیت ایده ها کم کم روی کیفیت آن ها نیز تاثیر خواهد گذاشت .

مدیران برتر راه های پیاده سازی ایده های خوب را پیدا میکنند و به دلیل کمبود بودجه یا منابع آن ها را کنار نمیگذارند.

جالب است دانش مدیریتی و سرمایه گذاری روی آن یکی از مزیت های رقابتی شرکت های در حال رقابت است مثلا " روش مدیریتی در شرکت هایی مانند اپل و بنز بدین گونه بوده که آن ها افرادی با تحصیلات نه چندان بالا را استخدام میکنند و با آموزش و سرمایه گذاری روی آن ها ، این گونه افراد را به مدیرانی تراز اول تبدیل میکنند . اما در شرکت هایی مانند اچ پی درست به گونه ای دیگر بوده و این شرکت بیشتر تمایل داشته مدیرانی با  سطوح بالای تحصیلاتی و آکادمیک و آشنا به استراتژی های مدیریتی استخدام کند .

مدیران برتر از نقطه ضعف رقبا به نفع خود استفاده میکنند و از رقابت مستقیم پرهیز میکنند زیرا این عمل باعث میشود شما و سیستم کاری تان تمرکز بیش از حدی روی رقبا داشته باشید که در نهایت روی عملکرد کسب و کار شما در قبال مشتریان تاثیر خواهد گذاشت .

مدیران برتر دنیا  اولویت شان اعتماد سازی و ارتباط سازی میباشد  زیرا بدون داشتن دایره ارتباطی قوی کسب و کار شما با مشکلات جدی روبه رو شده و بدون اعتماد هم هیچ کس کنار شما باقی نخواهد ماند.

مدیران برتر دنیا از مشاورین بازاریابی و مالی حرفه ای و کار بلد استفاده میکنند  نظرات آن ها را جویا میشوند و پیوسته تیم کاری شان را آپدیت میکنند حتی از این که در کنار آن ها آموزش ببینند ابایی ندارند .

مدیر بد  به کارمندانش میگوید چه کاری انجام دهند ، مدیر خوب علت و چرایی کار را توضیح میدهد و مدیران برتر و عالی تیم کاری را در تصمیم گیری و ارتقای کسب و کارشان شرکت میدهند .

مدیران برتر فرهنگ مشتری مداری و فرهنگ رقابتی سالم را به اعضای تیم شان نیز منتقل میکنند .

مدیران برتر به خوبی از مزیت رقابتی خود بهره برداری کرده  و منطبق با نیاز بازار و صنعت پیش میروند .

دیگر عصر مدیریتی دیکتاتوری به پایان رسیده ، مدیریت دیکتاتوری یعنی تنها دستور بدهید و بخواهید کارها انجام شود بدون ذکر دلیل یا هر گونه توضیحی، مدیران برتر دنیا هم دیر زمانی ست که این سیستم مدیریتی را کنار گذاشته و بر مبنای همفکری ، همکاری و مشارکت مدیریت میکنند .

مدیران برتر دنیا میدانند منبع اصلی ثروت و سرمایه ، دانش مدیریتی ، دانش متخصصین و علم مشاورینی است که از آن ها بهره میگیرند همه این ها تضمین قدرت چنین شرکت هایی میباشد مدیران برتر میدانند چگونه باید دانش را بخرند .

در نهایت این مدیران برتر به این جهت به این مقام نائل شده اند که میدانند چطور باید در 30 ثانیه یک تصمیم مهم بگیرند ، اما مدیران متوسط برای یک تصمیم به 30 روز زمان نیاز دارند .

مدیران آموزش دهنده...
ما را در سایت مدیران آموزش دهنده دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : modiranyar بازدید : 150 تاريخ : چهارشنبه 5 تير 1398 ساعت: 6:08